Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Profile: Zminazim
WWW
Name: Zminazim Offline
Joined: Tuesday, August 14, 2018(UTC)
Last Visit: Tuesday, August 14, 2018 8:48:26 AM(UTC)
Number of Posts: 0
[0.00% of all post / 0.00 posts per day]
Thanks Given: 0 (View Thanks)
Thanks Received: 0
Thanked Posts: 0
Community Reputation Received:
View All Posts by User
Topic: New Gaming related Smartphone   Go to last post
Posted: Friday, June 15, 2018 6:16:07 AM(UTC)
This is the future of gaming. No one is going to be spending 400 bucks for a hunk of plastic when you can just have this. I mean face it. YOU wouldnt even do that. Buy a phone that has a controller built in and can stream to a tv, AND is as powerful as a ps4. Or you know, buy a big chunk of plastic that cant move anywhere
Topic: Malware Running in Your GPU   Go to last post
Posted: Friday, June 15, 2018 6:14:52 AM(UTC)
About two weeks ago I noticed some strange bugs in my games, like wrong scaling, incorrect resolution of textures and shadows, VSync out of fuction etc. Using Malwarebytes I found folder located in C:\Users\Tom\AppData\Roaming\Google\Windows Mail which contained files used to bitcoin mining and also malware forcing my gpu to turn on and run on maximum performance when system was idle for some time. I deleted that folder, then I ran other tests with AdwCleaner, RKiller, ESET and Avast, which discovered and deleted another Net worm. But my games were still stuck in this weird graphic so I showed my PC to friend and he found some articles about "GPU assisted malware" and decided that my GPU is simply using wrong algorithm for rendering. So he made me clean windows and drivers installation, than he replaced bios of my GPU for the original one using nvflash. But my gpu still does not work as it should - NVidia DSR factor is broken and my games are still using wrong algorithm ( broken shadows, bitmaps and shaders dont fit, audio out of synchronization, some advanced effects like motion blur, depth of field, SSAA are not working ). I also tried older drivers but nothing helps. Is there something we could forget? Or is my gpu broken forever? I will be bery thankful for any solution because Im starting to feel desperate. My gpu is MSI GTX 1060 6GB and is only 4 months old.