Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
Offline zarker99  
#1 Posted : Friday, August 5, 2016 5:35:39 AM(UTC)
zarker99


Rank: Member

Reputation:

Groups: Registered
Joined: 10/19/2006(UTC)
Posts: 50
Location: United Kingdom, Other

Hi,

Whenever I launch a 64bit program with a few minutes of it running I get a pop-up window with nothing in it. I'm guessing its some sort of windows warning/error message because it shows a yellow-bounded exclamaion mark in window header - but theres just no text anywhere to hint at what the problem might be...

The 64bit program just behaves like it does when it loses focus and continues to run fine after I close the mysterious warning window, but its a nuissance and I dont know what to do about it.

I've increased my ram from 8gb to 16gb in case its a RAM issue - but that didn't help.

None of my drives have less than 100gb free on them and I defrag regularly, and I have a

system managed page-file.

I thought it may be a windows aero problem, and tried to set the programs' compatibility property to disable visual themes and desktop composition - but these seem to be greyed out for 64bit apps...

Anybody any ideas?

system specs

Winows7 home - fully updated.

mobo: asus p8z77-v lx - latest bios

cpu: intel I5-3570k

gpu: nvidia 770 - driver updated jan 2016

ram: 16gb (4x4)

Edited by user Friday, August 5, 2016 5:37:07 AM(UTC)  | Reason: Not specified

Users browsing this topic



Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.