CSNY225
  •  CSNY225
  • 50.25% (Neutral)
  • Member Topic Starter
2004-02-04T16:03:25Z
I can't fit an Antec TruePower 430 into an Antec Plusview 1000AMG case. It says to slide the PSU onto the drive rails extending from the 5.25 bays, but there's no way to fit them on there! I'm totally stuck, could someone help? Maybe a detailed picture guide or something?
xtremeskier97
2004-02-04T16:14:23Z
See pic....


The rail going from right to left is the rail that they are referring to. Put the power supply up there and slide it to the back.
xtremeskier97
2004-02-04T16:17:08Z
Here is another picture


The rail going from left to right is the rail they are referring to. Put the PSU on top of those rails (fan and plug to rear of case) and slide the PSU to the back of the case. Fasten with screws.

Good luck
xtremeskier97
2004-02-04T16:22:27Z
Here is a picture with the PSU installed.

CSNY225
  •  CSNY225
  • 50.25% (Neutral)
  • Member Topic Starter
2004-02-04T16:25:35Z
ok so does the PSU just go on TOP of the rails?
xtremeskier97
2004-02-04T16:25:52Z
Telexen
2004-02-04T16:28:14Z
That "rail" is used to help hold up the PSU
CSNY225
  •  CSNY225
  • 50.25% (Neutral)
  • Member Topic Starter
2004-02-04T16:32:26Z
Well, I slid it to the back...and the screwholes dont matchup!


What the heck am I missing?
Telexen
2004-02-04T16:33:40Z
Is it backwards?
CSNY225
  •  CSNY225
  • 50.25% (Neutral)
  • Member Topic Starter
2004-02-04T16:34:19Z
It's official...I'm an idiot.

I forgot to put the PSU plate on, that's why it didn't fit.


Thanks a ton for the help guys!
xtremeskier97
2004-02-04T16:36:57Z
LoL...that was going to be my next question. There was a post just a couple weeks ago with the same deal. Except, they didnt get shipped the plate.

Hope you got the plate.